Magnifique fashion

De trendy dameskleding online shoppen.

Met een wekelijks wisselende trendy collectie dameskleding voor jong en oud.

Modemerken die wij verkopen Sophia pure feminine, Envy, Chastar, ByClara, VS Miss, Toxik3, Jewelly, Norfy jeans en veel meer!

Ontstaan

November 2011 zijn wij gestart met onze winkel in Rijssen.

Hier hebben we een nog breder assortiment dan in onze webshop. Met een wekelijks wisselende trendy collectie dameskleding voor jong en oud.

Vanaf februari 2018 hebben wij een start gemaakt met de webshop.

Over ons

Welkom bij Magnifique fashion! In onze (online) shop vindt je de nieuwste collecties jeans, jurkjes, vesten, rokjes, tops, shirts, truien en vesten van merken als Sophia, Envy, Chastar, ByClara, VS Miss, Toxik3, Jewelly, Norfy jeans en veel meer!

Magnifique fashion is voor alle fashionliefhebbers die de nieuwste trends en items willen scoren voor de leukste prijsjes!

Wekelijks gaan wij op pad om voor jullie, om met liefde de allerleukste en nieuwste musthaves van dit moment te scoren, daarom is de moeite waard om regelmatig de webshop te bezoeken.

Collectie

Iedere week wordt de collectie aangevuld met de nieuwste betaalbare fashion uit Parijs, Amsterdam, Milaan en Istanbul. De (wekelijkse) collecties hebben een beperkte oplage, zo blijft iedereen tenslotte uniek en kunnen wij inspelen op de nieuwste trends & musthaves. De collecties worden eerst geplaatst op Facebook en Instagram. Niet alle items worden verkocht via onze webshop, zodat we wat ‘specials’ in onze winkel hebben!

Wij wensen jullie heel veel shop plezier toe op onze webshop of in onze winkel!